TRI BLEND Select, Bananensmaak, 600g

Tri Blend Select is een heerlijke, romige proteïneshake, die je voeding met natuurlijke ingrediënten en een heerlijke smaak biedt. 

Tri Blend Select bevat een unieke combinatie van kwalitatief hoogwaardige en volwaardige ingrediënten en is daarnaast rijk aan vezels en suikerarm. 

We hebben zorgvuldig een premium veganistische mix geselecteerd om een complete proteïnebron te bieden die alle essentiële aminozuren, vitamine C en 7 belangrijke mineralen uit natuurlijke bronnen biedt. 

---------

Tri Blend Select is specifiek ontwikkeld op basis van de behoeften voor de personen, die WELZIJN héél belangrijk vinden  en is daarom niet direct vergelijkbaar met andere producten.

Tri Blend Select is van zichzelf een rijke, aanvullende shake, dat zou je kunnen vergelijken met Pro 20 Select. Echter heeft Tri Blend geen sojaproteïne maar erwt-, quinoa-, lijnzaad- en rijstproteïnen, waardoor het een complete proteïne biedt.

Daarnaast is Pro20 vegetarisch en Tri Blend veganistisch.

Een heel nieuwe soort dus!

-----

Tri Blend Select is extreem veelzijdig en kan op verschillende manieren gebruikt worden om je inname van plantaardige proteïnen te vergroten. We raden dagelijks gebruik van Tri Blend Select aan.

  • - Na je beweging als post-workout drank/snack.

  • - De perfecte shake voor bij de salade tijdens de lunch. Extra proteïnen,

   extra vezels, extra smaak.

  • - Meng met haver, zaden, bessen en yoghurt voor een lekker en

   gemakkelijk gepersonaliseerd ontbijt*.

  • - Goed om mee te bakken* - van knapperige koekjes tot krachtige

   proteïneballetjes 

61,08 € 78,95 €