Formule 1 voedingsshake Pineapple Coconut, 550g

Limited Edition

Formula 1 Ananas Cocos smaak.

GLUTENVRIJ, VEGAN, Rijk aan PROTEÏNEN, met 26 vitaminen & mineralen.

Biedt een uitstekende balans van hoogwaardige proteïne, essentiële micro-nutriënten en toegevoegde plantenextracten en kruiden.

Belangrijke voordelen

• De nummer 1 maaltijdvervangende shake in de wereld.* F1 shakes hebben mensen over de hele wereld geholpen bij het bereiken van hun gewichtsverliesdoelen. Bereik de uwe vandaag nog!


• Ondersteund door de wetenschap: Klinische studies tonen aan dat het dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes als onderdeel van een caloriebeperkend dieet, samen met gemiddelde beweging, effectief is voor het beheersen van het gewicht.


• Caloriebeheersend: 228 kcal per portie (als het gemengd wordt met 250 ml sojamelk)

• Een F1 Voedingsshake is snel te bereiden en een handig evenwichtig alternatief voor een calorierijk ontbijt, lunch of diner.

Snelle feiten

Wanneer u gewicht probeert te verliezen of te beheersen, is het belangrijk een voedzaam en uitgebalanceerd dieet te behouden. Een evenwichtige maaltijd als de Formula 1

Onze voedingsshake helpt u uw calorie-inname te beheersen en zorgt toch voor het voldoende binnenkrijgen van essentiële vitaminen en mineralen, koolhydraten en proteïnen.

Gebruik

• Voor glutenvrije shake: Meng twee eetlepels poeder (26 g) met 250 ml halfvolle (soja-)melk of suikervrij vruchtensap.

Genieten!

29,99 € 50,80 €