Aloe Vera Siroop, Mango-smaak

Ondersteunt de spijsvertering

Aloe vera siroop

Herbal Aloë siroop van Herbalife is een verfrissende siroop met aloë vera-sap om water een verfrissende citrustwist te geven. Herbal Aloë siroop is gemaakt van het aloë-blad.

Herbal Aloë siroop is de ideale manier om te genieten van een evenwichtige, verfrissende en heerlijk lekkere drank om u te helpen uw vloeistof-inname te verhogen.

Iedereen weet ondertussen hoe belangrijk het is elke dag voldoende water te drinken. Ons lichaam bestaat voor circa 70% uit water. Voor vrouwen ligt het percentage iets lager dan bij mannen. Het lichaam van een baby bestaat zelfs uit 75% water.

Elke dag opnieuw gebruikt ons lichaam een deel van dit water om te kunnen functioneren. Dit is nodig voor allerhande processen in ons lichaam. Ook verbruiken we, elke dag opnieuw, water door transpiratie (afkoeling + zuivering) en verliezen we water via de urine. (Afvloeien van afvalstoffen).

Het water dat ons lichaam verbruikt dient dagelijks weer aangevuld te worden. Hiervoor dienen we ongeveer 2 liter water per dag te drinken, dit geldt voor een gemiddelde werkdag. 

Dagen waarop er gesport, getraind, of andere inspanningen verricht worden, hebben een grotere consumptie nodig.

Herbal Aloë Drank Gebruik

Meng 3 doppen (15 ml) met 120 ml water.

Om een liter lekkere kant-en-klare Herbal aloë drank te bereiden, voegt u 8 eetlepels (120 ml) van het concentraat aan één liter water toe. Koel bewaren.

Met gesloten dop bewaren op een koele, droge plaats. Na opening, koel bewaren en 30 dagen houdbaar. Schudden voor gebruik.

34,15 € 49,95 €