Bijverdienen met Herbalife

Deze activiteit is voor iedereen, vanaf 18 jaar, leeftijd speelt geen rol. Maar alles staat en valt, natuurlijk, met je eigen inzet & enthousiasme.

  • Wil je wat bijverdienen in  jouw directe omgeving? 
  • Of liever niet in de kennissenkring, maar met mensen die je niet kent?  
  • Eigen gebruik van producten terug verdienen, door anderen te helpen? 
  • Zie je het groot en ben je ambitieus?
  • Wil je nationaal of zelfs internationaal gaan?

Hoe dat kan, leggen we je graag uit tijdens een informatief, persoonlijk en kennismakend gesprek.

In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn. Daarna maken we je wegwijs binnen het systeem en helpen we je op weg om die eerste stappen te zetten, naar een succesvolle (bij)verdienste.

Wij werken met een team van enthousiaste en zelfstandige coaches, die naast de VERKOOP van de producten, ook werken volgens het principe van NETWERK-MARKETING.

Als je al enige affiniteit en voorkennis met voeding en gezonde, actieve levensstijl hebt, is mooi meegenomen, maar zeker geen must, want je gaat praktijkgericht leren via een (online) Trainingssysteem.

Omdat het systeem van NetWerk-Marketing nog niet zo bekend is, worden onze onafhankelijke Herbalife Members hiervoor goed opgeleid, gemotiveerd en gecoacht hoe zij hiermee aan de slag kunnen en verder kunnen uitbouwen.

Je kan bovendien profiteren van ons bewezen succes én van de tientallen jaren ervaring, die wij hebben met Herbalife én het bouwen van een eigen Herbalife Team. 

Samen leggen we de basis voor jouw succes. 

Ben je enthousiast om te starten?

Om te starten heb je een Herbalife Member Pack (HMP) nodig. Hierdoor kan je onmiddellijk 

  • voor jezelf producten aankopen aan groothandelsprijzen 
  • en doorverkopen met winst
  • en vrienden in jouw team brengen, door hen ook Herbalife Member te maken 
  • en samen te werken met jouw vrienden.

Zo'n HMP kost ca 53,18€ in België. (Formule 1 shake en shakebeker-set inbegrepen) Woon je in Nederland of Duitsland kan de inschrijvingsprijs licht verschillen.

Daarna kan je onmiddellijk producten doorverkopen én mensen in jouw eigen netwerk brengen. Je ontvangt extra commissie van de mensen in jouw team.

Hoe dit alles werkt, zal je duidelijk worden uitgelegd, zodra je een onafhankelijk Herbalife Member, in ons team, bent geworden.

Lijkt dit iets voor jou en je wenst gecontacteerd te worden, vul dan onderstaande gegevens correct in.